Jika anda terfikirkan tentang pembantu di dapur yang boleh menjadikan kehidupan seharian anda lebih mudah, cepat bahkan lebih sihat, maka mengapa tidak miliki penapis air? Selayaknya sebagai pembantu, penapis air Iris menghapuskan kesukaran anda di dapur seperti menjerang air, lambat membuat air yang lazat dan penat menunggu air menjadi sejuk. Bayangkan, anda tidak perlu bergantung kepada air botol mineral yang mahal, air botol gallon yang berat mahupun air botol yang anda refill di kiosk air yang diragui kebersihannya.

Untuk mendapatkan yang terbaik di dapur rumah anda, kelengkapan penapis air semestinya penyelesaian terbijak. Nikmati air segar dan sedap di rumah yang sempurna sebagai air minum, memasak dan membuat kopi hangat serta teh nyaman. Yang pasti sesiapa sahaja biasanya berasa selesa dengan kemudahan air minum bersih yang tersedia 24 jam tanpa henti. Anda pula bagaimana?  

Penapis air Iris berteknologi semi-digital sempurna dengan fungsi sesentuh 13 suhu selain dilengkapi ciri keselamatan Child-lock mengelakkan kemalangan melecur berlaku di rumah. Paparan digital penapis air ini turut memberitahu anda status operasi, pilihan air sejuk, panas dan suhu bilik serta jam waktu semasa.

Tangki antibakteria dan Sistem Nano Positif Cuckoo Iris adalah sempurna untuk air minum; Sistem 6-peringkat ini sempurna untuk purata isi rumah sehingga 10 orang dalam satu-satu masa. Air tapisan Iris Top adalah standard WHO Worlds Health Organization yang diperakui menghapuskan sehingga 99% pencemaran air yang berbahaya seperti klorin, rasa, bau, VOC serta fluorida, arsenik, plumbum, nitrat, logam berat dan banyak lagi.

Jadi apa tunggu lagi? Matlamat kami adalah untuk membuat air minuman bersih dan segar dapat diakses oleh lebih banyak isi rumah; dengan kualiti yang hebat, harga yang berpatutan, dan perkhidmatan pelanggan yang cepat, kami komited kepada kepuasan pelanggan 5-bintang.  

Jazz

Klik Sini untuk Whatsapp Saya
promosi cuckoo

Syahir Zainuddin

HUBUNGI SAYA SEKARANG

014  5128 128Bagaimana anda mahu dihubungi?
CallSMSWhatsapp